В блога си обичам да ви изненадвам с разнообразни теми и днес ще продължа тенденцията.

Сребърни бижута. Това е темата, която смятам, вълнува и мъже, и жени. Всеки от нас има сребърна гривна или синджир, които обаче не носи, защото не са му удобни или са малки. Ето и решението – сребърен удължител. Аз се сдобих с такъв от онлайн бижутерията Viano и ви споделям какви са практичните ползи от този аксесоар.

Регулиране на размера. Удължителите позволяват лесно регулиране на дължината на гривна или синджир според конкретните нужди и предпочитания. Това е особено полезно, ако сте получили или подарили сребърни бижута, за чиито размери се колебаете. По този начин осигурявате и по-голямо удобство при носене, което може да се наруши от прекалена стегнатост чрез дискомфорт или дразнене на кожата

Персонализация. Сребърните удължители, поставени на аксесоар, се виждат и затова може да се използват за персонализиране на бижута, като добавят уникален и индивидуален стил. Можете да изберете удължители с различни дизайни, като във Viano има няколко варианта за неповторима визия.

Улесняване на слагането и свалянето. Сребърните удължители спомагат за по-лесното поставяне и премахване на гривни и синджири, особено ако са с малки закопчалки.

Защита на бижутата. Удължителите могат да предпазят вашите сребърни бижута от износване и повреда, защото разпределят напрежението по повече места и предотвратяват прекомерния натиск на синджирите и гривните.

Възможност за комбиниране. Удължителите от сребро дават възможност да комбинирате различни бижута, като ги превърнете в многофункционални и адаптивни аксесоари. Можете да съчетавате сребърни синджири с различни дължини, като просто добавите или премахнете удължителя. Така ще имате визия за всеки тоалет.

Продължителна употреба на бижута от сребро. Ако се промени размерът на вашата китка или врат, удължителите дават възможност за продължителна употреба на бижутата. Това означава, че ще можете да продължите да носите и да се радвате на вашите любими гривни и синджири през годините и няма да е необходимо да се отказвате от тях и да купувате нови. По този начин ще повлияете положително и върху бюджета си, като избегнете закупуването на нови бижута от сребро, а пригодите старите към нуждите ви.

Подарък. Сребърните удължители могат да бъдат чудесен подарък за приятел или близък, който има голяма колекция от бижута. Те са полезни и практични, като допълнение към всяка гривна или синджир, и са подходящи за всякакви поводи и възрасти.

Надявам се успях да ви убедя защо този аксесоар прави бижутата по-удобни и стилни. За още идеи – следете блога ми и хвърлете едно око във Viano.

Google+ Comments