Зимата е тежък сезон. Тежък от гледна точка на това, че денят е по-къс, ставаме по-лениви, студът ни изморява и е много по-непоносим за голяма част от хората, в сравнение с лятото. През зимата обичаме да стоим на топло и да се гушкаме в някой топъл юрган, докато всичко на вън застива в ледена прегръдка.

Но лятото е времето, когато събираме тази безценна топлина, усмивки и положителни емоции, които ни зареждат дори и през най-мрачните дни. Ето защо всяко лято усилено се стараем да си набавим възможно най-много усмивки. Защото подготовката за зимата трябва да е стабилна и сериозна. Трябва да подхождаме към обстановката с особено внимание и никога да не забравяме, че следващата зима може да бъде една от най-дългите и продължителни, които сме преживявали някога.

Ето това е мисълта, която ни води винаги, когато планираме лятната си ваканция. Искаме да съберем най-много топлина, пясък и усмивки и наистина това се случва почти всяко лято. Тази година решихме да отидем на палатки с група приятели. Избрахме си Арапя като дестинация и отидохме да опънем нашия лагер в близката до къмпинга горичка. Времето беше прекрасно, а цялото изживяване ни сближи още повече.

И в крайна сметка наистина близките приятели са като твое семейство. Ето защо и когато ходиш на подобни места с тях е наистина прекрасно, защото споделяш красотата на природата, спокойствието, което дава морето и освобождаването от ежедневието на забързания град, които се постигат със спането на открито.

А какви са вашите топли преживявания – изживявани и планирани?

Google+ Comments