FVPN е нова услуга, която ще ви направи анонимни в интернет.  VPN e виртуална частна мрежа, през която минава целият ви Интернет трафик.  По този начин когато някой се опита да определи откъде идва трафика – вашето местоположение, идентичност и други, стига само до защитения сървър и не може да открие каквото и да било за личността ви. Освен това данните,които изпращате, са криптирани до такава степен, че дори хакер да се опита да се намеси в предаването им, не може да разбере истинското им съдържание.

FVPN е добър начин да се защитите, но освен това да ползвате и услуги, които иначе биха могли да са забранени за вас. Да кажем, че работите в офис, където Skype  и Facebook са забранени от IT екипа, или се опитвате да отворите български торент тракер докато сте в чужбина  – всичко това вече ще бъде достъпно за вас. Ако пък желаете да се възползвате от услуга, достъпна само на граждани от САЩ(прост пример: някои клипове в Youtube), просто настройте FVPN, така че трафикът ви да минава през американски сървър.

Можете да опитате услугата още сега напълно безплатно през първите 24 часа. Просто се регистрирайте. Цените за ползване след безплатния период започват само от 2,40лв./месец,  а плащането се извършва удобно – чрез SMS или международната система за интернет разплащания – Paypal.

Google+ Comments