Преди няколко месеца ми се наложи да се възползвам от услугите на професионален модел. В моята сфера понякога има нужда от по-голяма реклама на продуктите.По време на криза бизнеса все по-трудно се развива и трябва да му дадем някакъв тласък.Така попаднах на модна агенция Топ модел. Бях чувал само положителни коментари и отзиви и реших да пробвам.

main_image-53-377-fw13-donna-5Агенцията разполага с огромен брой модели, за всеки вкус, както се казва. Има различни модели, които си имат своята уникалност и специфичност и могат да отговорят и на най-капризните претенции. Така след дълго разглеждане и мислене си харесах модел, който е подходящ за рекламата, която искам. Момичето прие да работим заедно и така започнаха снимките. Тя имаше прекрасно лице, коса и тяло, а да не говорим колко добре се справи с работата си. След снимките и двамата останахме много доволни-аз имах добра реклама, а тя добър хонорар.

Искам не само да направя реклама на модната агенция, а да им благодаря за професионализма, с който работят. След това, не знам дали заради рекламата или е съвпадение, но нещата с фирмата започнаха да се пооправят. Смятам, че е важно когато имаме нужда да се възползваме от тези модни агенции. Днес вече останаха много малко опериращи, заради свилия се пазар – много от водещите агенции като Джей Моделс  бяха закрити още през зимата на 2007, а винаги ще имаме нужда от тях. Та нали все пак и рекламата продава, за да може клиентите да се запознаят с определен продукт. Защо да не е представен от хубава дама?

Google+ Comments