Young sporty man working out on beachАми така де, няма само жените да обсъждат по телефон, Скайп, Вайбър, Фейсбук, имейли и пр. как са свалили заветните 500 гр. Истината е, че сме в навечерието на лятото и през този сезон повече от всичко ни се иска да сме във форма, особено що се касае до бански, слънце, плаж, море… Макар че един мой много добър приятел, виден ценител на бирата, мезетата и кебапчетата от Стамболийски (там били най-хубави, от истинско месо, казва той често), твърди, че е по-добре 1 седмица срам на плажа, отколкото цяла година пот във фитнеса.

Сигурно е прав. Аз лично съм на мнение, че човек трябва да се чувства добре, щастлив и доволен от себе си, когато се събуди сутрин и се обърне към огледалото. Така че ако биренето коремче не ви пречи, а половинката го обожава, защо вярно да вдигате тежести във фитнеса или да тичате в парка.

Аз обаче съм най-тонизиран и изобщо „във вихъра си“ между 83-86 кг, а преди две седмици кантарът беше чукнал 90. Така че стегнах се малко и си казах, че най-малкото хляба мога да огранича и да се опитам да привикна с нетипичния за мен вкус на черния такъв.

Е, за 14 дни, 2-3 пъти посещение седмично във фитнес залата и свеждане на хляба до минимум днес съм 86 кг. И макар преди малко да споменах, че това вече влиза в моята „норма“, смятам да продължа, пък да видим дали някъде там не ме чака новото ми, още по-тонизирано Аз.

Google+ Comments