Идеалният отбор на световното първенство по футбол 2018 година не е съставен от най-добрите и изявени играчи на различните държави. Дори не е нужно да са добри футболисти. Странно, нали? Перфектният отбор се състои от 11 спортни и горещи момичета. Руското издание на „Плейбой“ предлага идеалната комбинация – футбол и красиви жени, съчетани в едно в юнския брой на мъжкото списание. Женският отбор все още си няма капитан. Той ще бъде избран чрез гласуване в онлайн допитване.

В дългоочакваният сезон на футбола Русия и Саудитска Арабия ще поставят началото на футболните срещи. До момента най-доброто представяне на страната-домакин е 4-то място от 1966 година. Близо половината население на Земята (3,2 милиарда души)  са гледали последното издание на Мондиала през 2014 година. До момента Световното първенство е провеждано 20 пъти, като за пръв път през 2002 година домакинството се дели между две държави – Япония и Южна Кореа. Първото подобно първенство се провежда в Уругвай през 1930 година, а настоящият треньор на страната-първи домакин е вече 12 години начело на националният й отбор. Той е и най-възрастният треньор на Мондиал 2018 г.

Едно е сигурно – футболът през лято 2018 година ще е актуален навсякъде. Ще вълнува много хора. Много скоро всички отново ще започнат да „разбират“ от футбол, да говорят за футбол и да гледат футбол. Успех на участниците!

Google+ Comments