Всеки един човек се нуждае от почивка, а лятото е сезонът на дългите разходки, топлината и мириса на море. Признавам си, че трудно успявам да заделям пари. Обикновено всичко, което получа като заплата се  харчи  до стотинка. Ето защо ми е и доста трудно да си позволя да отида на почивка за седмица или повече и да дам накуп голяма сума. Та нали после трябва да има какво да ям и… къде да живея?! Но също така трябва да призная, че не се лишава от нито една почивка. Зимата си карам ски и се наслаждавам на прелестната премяна на планината, а лятото се наслаждавам на слънцето и солените вълни. Как го постигам? Отговорът ми е – с https://microcredit.bg/.

MicroCredit е небанкова финансова институция, която предоставя бързи потребителски кредити за нуждите на хората. А моите нужди в случая са да мога да отида да си почина, без това да се отрази драстично на месечния ми бюджет. Защото когато тази сума, която трябва да дам наведнъж, без да имам спестявания, от които да почерпя, се разпредели на малки части за по-дълъг период от време почти не усещам, че съм направил такъв разход. Да не говорим, че на Запад, и особено в щатите, подобни действия са ежедневие.

За мен това е решение, което ми позволява да живея и почивам по начина, по който искам. Но MicroCredit предлага и други продукти, които са предназначени за хора с различни професии, както и такива, които са собственици на малък и среден бизнес. Знам за това, защото мой приятел притежава квартално магазинче, което се развива добре. Искаше да го разшири, а за целта му бяха необходими още две хладилни витрини, които да отговорят на изискванията и които да напълни със стока. Той се възползва от продукта им CrediTrade, който дава възможност да бъде изтеглен бърз кредит на стойност от 200 до 3300 лева за срок от 3 до 18 месеца. Обясняваше ми, че този вариант бил идеален за него тъй като лихвата по кредита се признавал като разход на фирмата му, а продуктът предоставял възможност за безлихвено връщане в рамките на 30 дни, при заплащане на еднократна административна такса, и 45-дневен гратисен период за първа вноска.

За разлика от моя приятел аз се възползвам редовно от друг техен продукт, наречен CrediHome. С него  мога да взимам бърз кредит от 200 до 3000 за срок от 9 до 48 седмици или 3 до 12 месеца. Не са ми необходими поръчители или доказване на доход, взимам парите в брой и съм готов да отпътувам за следващото прекрасно място!

Google+ Comments