Понякога е много трудно на хората, които всеки ден застават пред камера да запазят самообладание и да овладеят напиращия ги смях. Често в такива ситуации нещата излизат извън техния контрол и нещата стават още по-смешни, отколкото са в действителност.

За телевизионерите, още повече за тези, които ежедневно излизат пред камера и то на живи предавания то със сигурност им е най-трудно. Защото това означава, че те трябва да запазят една особена концентрация в продължение на дълго време, за да не допуснат гаф. Също има и такива, които интервюират разнообразни хора и никога не знаеш какво ще ти предложи събеседникът.

Дали водещите трябва да се стягат и да не се смеят по време на интервю – това е въпрос вече от формата на предаването и темата, която дискутират с госта си. Ако е твърде сериозна и чувствителна, смехът на водещия може да се приеме като обида.

Но в същото време има и формати, в които разконцентрацията на водещите дори може да повиши рейтингите на предаването.

Предлагам ви да видите едно видео, на което аз лично много се забавлявах и за това искам да го споделя с вас.

Англичаните са уникални в своето поведение пред камери, а по моето скромно мнение, предаванията, които правят, са едни от най-добрите в световен мащаб. Е… не ни остава нищо друго освен да ви пожелая „приятно гледане“:

Google+ Comments