mladost5След Комиците и Аламинут, от бТВ са на път тази пролет да ни представят още едно комедийно предаване, което ще се нарича Младост 5. Интересното при него е, че ще бъде на импровизация, без сценарий, според който участниците да действат. Главните лица в новото предаване ще бъдат познатите Краси Радков и Иво Сиромахов, които ще бъдат „домакините“ в апартаментът в едноименния квартал, където ще се развива действието. Естествено, редовно ще им идват и гости, като се говори, че е един от първите ще е леко смахнатият Деян Неделчев.

От бТВ все още не са обявили датата, на която за пръв път ще гледаме новото предаване, но вероятно ще е в началото на март – все пак тогава започва пролетният сезон и стартират повечето им нови продукции като новият БГ сериал – Фамилията.

Предполагам, че Младост 5 ще е доста забавно защото нещата ще се случват на мига: на всеки актьор ще бъдат давани напътствия в слушалката за това как трябва да се държи, които той трябва да изпълни мигновено, като другите актьори нямат представа каква е неговата задача. Едно е да гледаш филмирани вицове и съвсем друго комедийна импровизация, все пак 🙂 Както и да е, отзивите от хората, които са присъствали на първите снимки са много положителни. Шоуто е по световноизвестен формат, който е постигнал сериозни успехи в страни като Франция, Русия, Италия, Финландия, а сега и ние ще можем да му се насладим.

Забелязвам, че бТВ инвестират много през последните години в български продукции – сериали и наши издания на световнопризнати формати, което със сигурност е доста скъпо начинание. Една от причините за спора с Булсатком беше точно тази – да успеят да се наберат повече средства от сателитните и кабелните оператори, които към момента укриват абонати и несправедливо задържат по-голямата част от печалбата за себе си, и по този начин ощетяват не само телевизията, но и нас зрителите. Все пак по-малко приходи означават по-малко инвестиции в нови предавания и български сериали.

 

Google+ Comments