Предполагам какво си мислите в момента. Какво предколедни съвети, като сме едва първата седмица на декември? Е, какво от това, нека запразним от рано, че да ни е весело по-дълго време.

ss_101480539Съвет №1 – украсете у дома. Хайде време е да поставим началото на коледния дух, а какъв коледен дух ще имаме без украса.

Съвет №2 – направете си план. Решили ли сте вече къде и с кого ще празнувате? Може би не е зле да помислите по въпроса, за да не се окаже с последния момент, че сте останали сами у дома на Бъдни вечер или Нова година.

Съвет №3 – подаръци. Кой, кога и най-вече какво. Опитайте се да измислите по-отрано на кого какво ще подарите, за да сте отметнали това „задължение“ навреме, а не сутринта на 24 декември да търсите отворен магазин и да импровизирате несполучливо.

Съвет №4 – Подгответе се за именните дни. Ако празнувате Нова година с приятели, има ли някой Васил в компанията? Не за друго, а защото на 1-и януари е Васильовден и ще си имате именник. Хубаво е да ми вземете поне някакъв скромен подарък.

Съвет №5 – Подгответе се за сурвакането. Ако Новата година ще е семейна, не е зле да отделите някоя и друга пара за сурвакащите деца.

Какво друго…? А, да!

Съвет №6 – Носете си коледния дух и настроение винаги с вас 😉

Google+ Comments