Фирма Вивекта е един от най-големите вносители на замразено висококачествено пилешко, свинско, говеждо, агнешко месо и риба, както и замразени бланширани картофи, зехтин, замразени зеленчуци и др.

И не, аз не съм някой много важен човек, че да ми доставят зеленчуците. Всъщност имам красива вила в едно отдалечено и закътано местенце в Родопите. Там се достига трудно, само с високопроходим автомобил, отдалечено е, а като ходя там оставам по цял месец. Излишно е да обяснявам, че наоколо няма магазини или каквато и да било следа от човек, което е най-ценното за мен. Хранителните запаси обаче трябва да са замразени и висококачествени, за да могат да не се развалят по време на престоя ми в пустошта.

През годините се пробвах да купувам пресни зеленчуци, но това не вършеше работа, тъй като много бързо губеха хранителните си качества. Пробвах сам да ги замразявам, но това също не беше подходящо, защото разполагах с обикновена камера на хладилник. Започнах да търся варианти в магазините.

Трябва да ви кажа, че съм изпробвал почти всеки продукт който може да се намери в търговската мрежа. Резултатът винаги беше незадоволителен, тъй като вкусовите качества на зеленчуците не бяха добри.

Моментът, в който вече спрях да търся правилния продукт за нуждите си, беше когато забелязах, че фирма Вивекта БГ, от която си купувам замразено месо на световно ниво, внася и замразени зеленуци. Бях изключително доволен от месото, което те дистрибутираха на българския пазар, така че ведна си взех да ги пробвам. И резултатът беше перфектен! Точно от това имах нужда – замразени зеленчуци, които не са загубили вкусовите си каческтава вследствие на замразяването.

Сега се наслаждавам на пълноценно меню в моята малка отшелническа вила, далеч от градския шум, напрежение, интернет и социални мрежи. Там е моето място да си почина, но без това да означава да лиша от качествена храна.

Google+ Comments