Да вдигне ръка този, на когото му се иска да си прекарва добре на работното място. Какво? Гора от ръце ли виждам? Мечтата на всеки учител!

Има много фактори, които могат да направят времето на работното ви място по-приятно и обратното, по-дразнещо. Днес обаче ще си говорим за приятните фактори. Първият от тях, разбира се е професионалната среда. Става дума за уютния офис, приветливия магазин, светлото пространство… т.е. за физическото пространство, където присъствате.

musci-desk-career-stress-07062011Тук попадат обаче и за колегите ви, които, ако са разбрани и приятни хора, а защо не и приятели, могат да направят времето ви на работа много по-приятно.

И основното, върху което ми се иска да наблегна – музиката! Неминуемо всеки от колегите ви предпочита да слуша различни неща и няма как да се угоди на всички. Радиото не винаги е решение, защото може да е много разсейващо. С всички тези реклами, предавания и еднообразни песни мен понякога ме кара да зациклям на едно място. Затова има едно нещо, което според мен е изключително ценно, когато говорим за музиката в офиса – трябват ви слушалки.

Компютър, Интернет, слушалки… и си пускате (от youtube наприемр), каквото желаете. Така всички са щастливи и доволни, защото всеки си слуша, каквото му е на сърце без да пречи на останалите.

А дори да не работите в офис, сигурен съм, че винаги можете да намерите начин да си пуснете желаната песен.

Google+ Comments