Обичам да пътувам и съм сигурен, че всеки човек обича да го прави. И като пътуват хората търсят различни емоции. Едни са фенове на екстремните спортове и адреналина, други на шопинга, трети предпочитат спокойните разходки из непознатите улици и лежерното прекарано време по ресторантчета и кафенета. За четвърти е важно да се запознаят с историята и миналото на мястото, което са избрали да посетят, да посетят всички интересни за тях музеи, галерии и забележителности. Но каквото и да изберете да правите със сигурност пътуването е обогатяващо и интересно преживяване, което ще остави траен спомен в съзнанието ви.

Аз се наслаждавам на всичко. Като се започне от целия адреналин който започва да навлиза в тялото ми когато тръгвам към летището. Опашките и налягалите хора по седалките, които се опитват да вземат последната си дрямка преди полета. Самата проверка на летището, с хилядите правила… Настаняването в самолета. Предпазните указания и инструктаж. Излитането на самолета и наместването му по въздушните коридори. Прекрасните гледки, които се разкриват пред мен от въздуха и приземяването на ново и интересно място. Предвижването от летището до града. Търсенето на хотела и първите впечатления от града и мястото.

Това е адреналин и усещане, които не бих заменил за нищо на света. А интересната култура, която попивам с всяко свое пътуване, ме обогатява и отключва центрове в мозъка ми, които ми доставят такова голямо удоволствие, че след всяка екскурзия се чувствам зареден и искам още и още. Все е едно е много силен наркотик, от който не мога да се откажа. Със сигурност искам да работя само за това да имам възможност да пътувам и опознавам света, в който живеем.

Google+ Comments