Много е хубаво когато човек попадне в добър колектив от хора, с които се чувства добре да прекарва дори свободното си време. Ето защо ние с колегите ми решихме да си организираме море в Гърция за почивните дни покрай 6 септември. Организирахме се, намерихме си подходящо място и потеглихме. Тръгнахме много рано сутринта, избегнахме всички задръствания по границата и пристигнахме на уреченото място часове преди времето за настаняване. Да, но за наша най-голяма радост, в непосредствена близост до нашата квартира имаше едно прекрасно плажно заведение, което предлагаше легла, вместо шезлонги. Истински Рай.

Лежиш си ти на леглото, дори може и да си поспиш, поръчваш си на сервитьорите каквото искаш за пиене или хапване и те ти го носят. Морето ти е на една крачка, а водата – топла и приятна. Напълно чиста и пълна с риби, които обикалят около теб.

Наистина прекрасно преживяване, а съчетано с приятната компания на тези хора – споменът остава дълго да топли съзнанието с приятните моменти, които сте преживели.

Със сигурност бих повторил и отново бих отишъл с колегите си на подобен тип събиране. Защото, не мястото прави изживяването и хубавите спомени, а самите хора. Пожелавам на всеки да попадне в такъв работен колектив, с който ще му е приятно да пътува и прекарва свободното си време.

Google+ Comments