Голям смут настава, когато една жена реши да излезе „по женски“. В главата на мъжа започват да се въртят какви ли не сценарии. Ама, онази нейната приятелка, дето в момента е самотна, ще я повлече в някой бар… Ще се напият в някое заведение… Ще започнат да ги свалят други мъже… Ще флиртуват… Момичето ти ще срещне някой непознат… И кой знае до какво ще доведе това?

Тогава ние си казваме „Не“. Как Тя ще излиза навън с онези нейни шматки, от които всичко може да се очаква…

urlЕ, и аз мислех така едно време. Предпочитах, където и да отивам, да сме двамата. Не че нямах доверие на моята приятелка. По-скоро нямах доверие на останалия свят. С подобни мисли тормозех не само себе си, но и нея, защото ограничавах свободата й. Смея да кажа обаче, че вече си научих урока и затова искам да го предам на тези, които все още не са.

Мъже, вие най-добре познавате своята половинка. Ако й вярвате, значи няма за какво да се притеснявате. Ако се обичате взаимно, нищо не може да застане на пътя ви. Ако една жена не желае да се случи нещо между нея и друг мъж, няма и да го позволи. Всеки от нас е бил отхвърлян и знае, че дамите могат да се изразяват повече от недвусмислено, когато им досаждаш. Освен това ние, мъжете, също имаме нужда от своето си мъжко време. Гледаме футбол и ходим по мачове, говорим за коли и обикаляме по автосалони, за да зяпаме различни модели, цъкаме компютърни игри и понякога ни се излиза в мъжка компания. Жените също имат нужда от такива срещи. Говорят си за нас, за работата си, за пазаруване и др. обичайни теми. Най-общо казано, клюкарят си. Това е напълно нормално и в 99,99% от случаите е вярно. Останалото е параноя.

Google+ Comments