В живота на всеки вече пораснал човек идва моментът, в който му се налага да изтегли някакъв паричен заем от банка или небанкова финансова институция. Имам усещането, че всеки млад човек се ужасява от идеята, че трябва да изплаща заем. Дали поради причината, че не съумява да се справи с разпределението на бюджета си или от невъзможност да отделят време да се ангажират с цялата процедура по подаване на документи, чакане на опашки и прочие, младите хора отбягват да взимат кредити. Но продуктът CrediNet дава чудесна възможност на всеки да се възползва от бързи пари назаем изцяло онлайн.

Представете си, че работите на място, до което няма офис на компания или банка, която отпуска кредити. А времето ви е ценно, като на всеки човек. Свикнали сте да вършите почти всичко през мобилните си телефони и устройства и всякаква друга дейност, ви се струва като досаден и ненужен ангажимент. Ето, че CrediNet ви дава възможност да заявите суми от 200 до 3000 лева изцяло онлайн, без да е необходимо да се редите на опашки или да се занимавате с излишна бюрокрация.

Съвременният потребител си е създал навика винаги да проверява дадената стока или услуга предварително в Интернет преди да вземе окончателно решение дали да я потреби. А CrediNet не само, че дава идеална, пълна и разбираема информация за условията по бързия кредит и начина, по който е изградена системата за кандидатстване, одобрение и подписване на документите, но и ви спестява време и излишна бюрокрация.

С този продукт можете да вземете бързи пари назаем в размер от 200 до 3000 лева за срок от 3 до 12 месеца. Усвояването на сумата се случва по избор на клиента, а възможностите са в офис на MicroCredit, обект на EasyPay или по посочена банкова сметка. Връщането на кредита може да се осъществи отново по един от трите начина.

CrediNet е продукт на MicroCredit, която е регистрирана небанкова финансова институция, съществуваща на пазара от 2012-а година. В портфолиото ѝ влизат продукти като CrediHome, CrediGo, CrediTrade. Тя е една от първите подобен тип институции в България, която успешно осъществява частна емисия корпоративни облигации на общ размер от 3 милиона лева. Компанията е член на Българската асоциация за потребителско кредитиране (БАПК), в която членуват най-големите небанкови финансови институции, които предоставят потребителско кредитиране на българския пазар.

За повече от петгодишното си съществуване MicroCredit успешно е обслужила над 260 000 клиента, разкрила е повече от 70 локални офиси в цялата страна и е обучила над 1200 квалифицирани кредитни консултанта.

Google+ Comments